H H Gulvafhøvling er eksperter inden for gulvafslibning samt gulvbehandling. Vi lægger ikke nye gulve, - vi beskæftiger os udelukkende med renovering af alle former for trægulve, hvilket vi nu har gjort i mere end 25 år.

H H Gulvafhøvling ejes i dag af 2 personer, Henrik Hansborg og Mikael Thuesen. Til dagligt, er det Mikael der er den ansvarlige person, for driften af H H Gulvafhøvling, samt tilbud.

Firmaets medarbejdere, hvoraf enkelte har 10-20 års erfaring, er alle eksperter på deres område. Denne ekspertise sikrer at opgaven altid bliver udført i en høj kvalitet.

Efter at jeg overtog den daglige drift af H H Gulvafhøvling i 2006, er der sket en stor udvikling inden for gulvsliber-branchen, både indenfor valg af materialer, samt kundernes krav og forventninger.  H H Gulvafhøvling har selvfølgelig fulgt udviklingen, men ikke nok med det, så arbejder vi hårdt på, at være med til hæve overlæggeren, og sætte standaren højere. For mig betyder en god service og rådgivning alt, inden man påbegynder arbejdet med gulvet. Ex stemmer behandlingen af gulvene overens med famliens krav, så som: slidstyrke, velligeholdelse, udseende.

Jeg ved det er vigtigt,at man som kunde føler sig tryg ved en håndværker, og det kan man være ved H H Gulvafhøvling. Vi står altid inden for vores tilbud, og arbejde. Skulle arbejdet mod forventnig ikke stemme overens med H H Gulvafhøvlings lovet standart, så laver vi selvfølgelig vores arbejdet om.         

Jeg forventer af mine medarbejder levere et stykke arbejde, de ville have derhjemme.

Mit mål med H H Gulvafhøvling er ikke at værer billigst, men at udfører kvalitet til den rigtige pris til den rette aftalte tid.


Med Venlig Hilsen
Mikael Thuesen